• All products are added to your cart.

4M Science In Action: Crystal Growing - Copy

1 / 1
€12,50
4M Science In Action: Crystal Growing
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
4M Science In Action: Crystal Growing - Copy

Met deze Kidzlabs doe-het-zelf crystal growing kit van 4M maak je verschillende kristallen. Laat de kristallen groeien en ontdek het misterie van dit fenomeen.

Plezierig en leerzaam speelgoed tegelijk. 

Je giet het crystalpoeder in een met water gevulde container, goed roeren, een tweede poeder toevoegen en dan 4 à 7 dagen geduldig wachten.

Bevat crystallen in 3 verschillende kleuren (blauw, wit en rood).

Afmetingen omdoos: 9 x 9 x 9 cm

Vanaf 10 jaar

4M maakt creatief speelgoed voor leergierige kinderen. Experimenteren, knutselen, ontdekken, ... . Voor al deze dingen die kinderen zo leuk vinden ben je bij 4M aan het juiste adres. Van ontwerp tot afgewerkt product staan veiligheid en kwaliteit voorop. Verschillende 4M producten ontvingen reeds onderscheidingen (Red Dot Design Award, logo 'aanbevolen en goedgekeurd' door het Science Museum te Londen). Het Natural Science Museum in Brussel (grootste dino collectie in Europa) verleende aan de 7 Dig-a-Dino dozen hun logo ter erkenning en aanbeveling. 4M is bezorgd om het milieu en wil het milieubewustzijn bij kinderen op een ludieke manier versterken. Alle verpakkingen zijn PVC-vrij en bij verschillende producten worden recyclingtips meegegeven. Verpakkingen, veiligheidsvoorschriften en instructiebladen zijn meertalig opgesteld.

 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews