• All products are added to your cart.

999 Games Volle Maan in Wakkerdam Uitbreiding

1 / 1
€12,50
999 Games Volle Maan in Wakkerdam Uitbreiding
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
999 Games Volle Maan in Wakkerdam Uitbreiding

Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel 'De Weerwolven van Wakkerdam' van 999 Games bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe karakters, die het basisspel een compleet nieuwe impact geven. 36 gebeurteniskaarten zorgen ervoor dat het spel zich elke keer anders ontwikkelt. Zo vind je bijvoorbeeld de variant Maneschijn, waarbij je buiten in een magische ambiance speelt.

In Dorpen spannen samen kun je zelfs met 200 personen tegelijk spelen. 'Hij is het zeker niet!' verandert het kiessysteem en bij de variant Dubbele 'ik' heeft iedereen een tweede persoonlijkheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over De sprekende muur, Oogstfeest, De zwarte pest, Lycantropische besmetting en Volle Maan Ook de nieuwe karakters zorgen voor nieuwe invloeden. Zo wordt de dorpsgek gedoogd, maar niet serieus genomen en wordt de zondebok bij onduidelijkheid geëlimineerd. De dorpsoudste wordt pas uitgeschakeld als de weerwolven hem twee keer te grazen hebben genomen.

Let op: Volle Maan in Wakkerdam kun je uitsluitend spelen in combinatie met het basisspel 'De Weerwolven van Wakkerdam'!

Inhoud:
  • 36 gebeurteniskaarten
  • vel met stickers
  • De spelregels
 
Afmetingen omdoos: 12,3 x 9,7 x 2cm
 
Aantal spelers: 8 tot 18
 
Speelduur: ongeveer 45 minuten
 
Vanaf 10 jaar

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews