• All products are added to your cart.

Chilewich Deurmat Skinny Stripe Soft Multi 61 x 91

€119,95
Chilewich Deurmat Skinny Stripe Soft Multi 61 x 91
Chilewich Deurmat Skinny Stripe Soft Multi 61 x 91

De Chilewich Skinny Stripe deurmatten zijn een blikvanger met hun rijke, diepe kleuren en fijne streepjes met kleurnuances.

Ze zijn ideaal in de inkomhal, maar ook in badkamers, zwembaden en terrassen buiten. Ze zijn bestand tegen koud en warm weer, chloor en schimmel, ze verkleuren niet.

Ze zijn makkelijk in onderhoud: stofzuigen volstaat. Ze drogen bovendien snel en dat is belangrijk bij gebruik buiten.

Ze zijn gemaakt van geweven vinyl en dat maakt ze sterk, duurzaam en elegant.

De ontwerpstudio, het kantoor en de showroom van Sandy Chilewich zijn sinds 1996 gevestigd in New York. Al vanaf 1977 combineert Sandy haar interesse voor kunststof vezels en kleur en daar experimenteert ze mee. Het uiteindelijke resultaat is een zeer innovatief product, namelijk Plynyl, geweven vinyl, waardoor er een grote verscheidenheid aan mogelijkheden is. Door haar baanbrekend werk heeft Sandy Chilewich diverse awards gewonnen. Alle Chilewich producten worden in Amerika gemaakt en wereldwijd verkocht. Door het toepassen van geweven vinyl vezels blinken de producten van Chilewich uit  door duurzaamheid en stijl. Van Chilewich worden onder andere deurmatten en placemats in vele weefpatronen en kleurnuances geleverd.  

Afmetingen: 61 x 91 cm (strepen lopen vertikaal)

Materiaal: Plynyl

Prijs per stuk

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews