• All products are added to your cart.

Cotton Ball LIghts Box Aqua 20 L

€23,95 €18,95
Cotton Ball LIghts Box Aqua 20 L
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Cotton Ball LIghts Box Aqua 20 L

Cotton Ball lichtslinger Aqua, een lichtslinger met 20 lampjes inclusief 20 cotton balls in mooie subtiele kleuren. De lampjes slinger bestaat uit vier verschillende kleuren cottonballs, namelijk petrol, aquablauw, babyblauw en wit. De ballen bevestig je eenvoudig aan de lichtslinger om zo het gewenste effect te creëeren. 

Elke Cotton Ball heeft een klein gaatje van ongeveer een halve centimeter. Nadat je een klein knipje in het balletje gemaakt hebt (ca. 1 cm), kan het volledige lampje erin gestoken worden. Het snoer is transparant en heeft een aan/uit-schakelaar. 

Je kan ook filpjes bekijken op You Tube Cotton Ball Lights instructie waar deze procedure op uitgelegd wordt (deze kan wel lichtjes verschillen).

Het lichtsnoer in ongeveer 7 meter lang in vorm van een lus (maximale breedte 3,5 meter). Diameter, ongeveer 7 centimeter.

Tip! Leg de cotton ball lichtslinger eens op het dressoir, kast, in een schaal, vaas, op tafel, schouw of zelfs in uw openhaard of kachel. Daarnaast is het ook erg leuk om de slinger op te hangen in bijvoorbeeld de kinderkamer of zelfs in uw kerstboom. Experimenteer en creëer je eigen persoonlijke sfeer... 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews