• All products are added to your cart.

Haba Dragon's Breath - The Hatching

€12,95
Haba Dragon's Breath - The Hatching
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Haba Dragon's Breath - The Hatching

Fonkelschat - Het Drakenei van het Duitse merk Haba is een drakesterk verzamelspel met nieuwe spelregels te combineren met ‘Fonkelschat’ (303403). Wie aan het einde van het spel, met wat geluk en behendigheid, de meeste punten heeft wint het spel.
 
Oh nee, het nest met het drakenei en de fonkelstenen is een ijszuil geworden! De spelers helpen de drakenmama om de dikke laag ijs te verwijderen. Maar wees voorzichtig: het ei mag immers niet vallen! De gevallen fonkelstenen leveren alleen punten op als ze verzameld worden en op de amulet komen te liggen. Wie aan het einde de meeste punten heeft, wint het spel.
 
Inhoud:
  • 3 ijsringen, 35 fonkelstenen (7 in 5 kleuren), 1 drakenei, 1 nestkaartje, 1 drakenmama, 1 schatkist, 48 amuletkaarten, 1 handleiding in verschillende talen

Afmetingen omdoos: 15,5 x 23,5 x 5 cm

Materiaal: Karton, Beuk, Kunststof

Speelduur: ca. 20 minuten
 
Spelers: van 2 tot 4 
 
Vanaf 6 tot 99 jaar
 
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Het speelgoed van Haba overtuigt al vele generaties lang door z’n doordacht speelgoed met hoge speelwaarde, waar de kinderen fantasievol mee kunnen spelen en dat afgestemd is op hun leeftijd. Dit mede dankzij hun designers en spellenredacteuren die zich laten inspireren door de natuur of door mensen, op reis of thuis. Het houten speelgoed wordt voor het grootste gedeelte geproduceerd in Bad Rodach, Duitsland. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt is afkomstig uit duurzaam bosbeheer! 

 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews