• All products are added to your cart.

Haba Game My First Educational Play Zoo

€37,50
Haba Game My First Educational Play Zoo
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Haba Game My First Educational Play Zoo

Mijn Eerste Spellenzoo van het Duitse merk Haba met als onderwerp 'de dierentuin' bevat 10 afwisselende leerspellen die de concentratie, het inzicht in getallen en hoeveelheden, de tastzin en het herkennen van kleuren en vormen bevorderen.
 
Hier leer je niet alleen oppasser Tim en zijn nieuwsgierige dieren kennen, maar ook een heleboel vrolijke leerspelideeën! Nu eens op de tast dieren zoeken dieren, dan weer de giraffedetective helpen of gekleurde kameleons zoeken.
 
10 afwisselende spellen met eenvoudige regels en korte speelduur zorgen voor een geslaagde kennismaking met de wereld der spelletjes. Of het nu klassieke, coöperatieve of spannende bord-, geheugen- of kaartspelletjes zijn, de tijd vliegt voorbij.
 
Voordelen:
  • 10 leerspellen in één doos, in deze verzameling zijn de plezierigste spelletjes samengebracht, een spannende combinatie – klassieke en nieuwe bord- en kaartspellen, met liefde vormgegeven, voor kinderen geschikt houten spelmateriaal, voor een geslaagde kennismaking met de wereld der spelletjes, geweldige geheugen-, wedstrijd-, en kleurenspellen
Bevat: 
  • 1 neushoorn, 1 zebra, 1 flamingo, 1 zeehond, 1 giraffe, 1 toekan, 1 slang, 1 schildpad, 13 kokosnoten, 1 oppasser Tim, 2 giraffendobbelstenen, 1 dierendaalder, 1 zakje, spelregels.
 
Speelduur: 10 tot 20 minuten
 
Spelers: van 2 tot 4 
 
Materiaal: Karton, Hout
 
Afmetingen omdoos: 34 x 34 x 7 cm
 
Vanaf 3 tot 8 jaar
 
Merk: Haba
 
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Het speelgoed van Haba overtuigt al vele generaties lang door z’n doordacht speelgoed met hoge speelwaarde, waar de kinderen fantasievol mee kunnen spelen en dat afgestemd is op hun leeftijd. Dit mede dankzij hun designers en spellenredacteuren die zich laten inspireren door de natuur of door mensen, op reis of thuis. Het houten speelgoed wordt voor het grootste gedeelte geproduceerd in Bad Rodach, Duitsland. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt is afkomstig uit duurzaam bosbeheer! 

 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews