• All products are added to your cart.

Haba Pu-Pu Pitstop

€12,95
Haba Pu-Pu Pitstop
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Haba Pu-Pu Pitstop

Pitsstop van het Duitse merk Haba is een razendsnel dobbelspel. De dobbelstenen beslissen hoe lang je telkens in de pits moet blijven. Wie als eerste een ronde met alle pitsstops heeft voltooid, wint het spel. Met eenvoudige spelregels voor snel speelplezier!
 
Start! Maar let op: alleen wie bij de pitsstop even snel is als op het circuit, heeft het talent van een echte kampioen! Tijdens de race moeten de spelers regelmatig in de pits om daar hun pitsstopplaatjes af te leggen.
 
Inhoud:
  • 1 speelbord, 4 houten auto’s, 36 pitsstopplaatjes (telkens 9 blauwe, rode, groene en gele), 2 kleurendobbelstenen, 1 spelhandleiding.
     
Deze spelletjesverzameling bevat veelzijdig materiaal van hout en karton.
 
Afmetingen omdoos: 15,5 x 23,5 x 5 cm
 
Speelduur: ca. 10 minuten
 
Spelers: van 2 tot 4 
 
Vanaf 3 tot 99 jaar
 
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Het speelgoed van Haba overtuigt al vele generaties lang door z’n doordacht speelgoed met hoge speelwaarde, waar de kinderen fantasievol mee kunnen spelen en dat afgestemd is op hun leeftijd. Dit mede dankzij hun designers en spellenredacteuren die zich laten inspireren door de natuur of door mensen, op reis of thuis. Het houten speelgoed wordt voor het grootste gedeelte geproduceerd in Bad Rodach, Duitsland. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt is afkomstig uit duurzaam bosbeheer! 

 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews