• All products are added to your cart.

Haba Sandwich

€11,95
Haba Sandwich
Delivery time 2-3 days
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Haba Sandwich

Belegd Stokbrood in textiel van het Duitse merk Haba. Ideaal voor het rollenspel! Koken, winkeltje spelen, aan de ‘echte’ eettafel of bij het picknicken in de tuin. Kinderen houden ervan het stokbrood telkens weer te beleggen.
 
Met de vele plakjes tomaat, mozzarella en blaadjes rucola ziet het stokbrood er overheerlijk uit! De liefdevol en levensecht vormgegeven biofino-snack van HABA wordt snel het lievelingsspeelgoed en is overal van de partij.
  • 4 plakjes tomaat, 3 plakjes mozzarella, 4 blaadjes rucola, 1 stokbrood.
Materiaal: Polyester
 
Afmetingen: L: 18,5 x H: 7 x B: 5 cm
 
Vanaf 3 jaar
 
Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
 
Het speelgoed van Haba overtuigt al vele generaties lang door z’n doordacht speelgoed met hoge speelwaarde, waar de kinderen fantasievol mee kunnen spelen en dat afgestemd is op hun leeftijd. Dit mede dankzij hun designers en spellenredacteuren die zich laten inspireren door de natuur of door mensen, op reis of thuis. Het houten speelgoed wordt voor het grootste gedeelte geproduceerd in Bad Rodach, Duitsland. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt is afkomstig uit duurzaam bosbeheer! 
 
Er zijn ook nog andere producten van deze HABA Biofino serie verkrijgbaar. (oa: Stokbrood, Watermeloen, Ravioli, Mini Pizza....).
 
 
 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews