• All products are added to your cart.
€24,95
Haba Star Search
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Haba Star Search

Sterrenzoeker van het Duitse merk Haba is een leuk sterrenzoekspel, waarbij je snel de sterrenbeelden moet vinden. Ideaal voor sterrenliefhebbers!
 
Midden in de oneindige weidsheid van het heelal vallen de navigatiesystemen van de turboraketten uit. Wie vindt toch de weg naar huis? Schitterende sterrenbeelden wijzen de spelers de weg en de nieuwe opdracht is: sterrenzoektocht! Alleen met een adelaarsoog en wat geluk met de dobbelsteen rondt de meest vindingrijke astronaut de vlucht af.
 
  • sfeervolle spelopbouw met leuke neonsterren
  • twee afwisselende spelvarianten
Inhoud:
  • 1 onderkant van de doos met 4 scheidingswanden, 2 spelborden, 29 gele sterren, 1 vaste oranje ster, 4 raketten, 6 sterrenkaarten, 4 ronde kaartjes, 1 zandloper, 1 dobbelsteen, 1 handleiding.
     

Afmetingen omdoos: 26,5 x 26,5 x 7 cm

Speelduur: ca. 20 minuten
 
Spelers: van 2 tot 4 
 
Vanaf 6 tot 99 jaar
 
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Het speelgoed van Haba overtuigt al vele generaties lang door z’n doordacht speelgoed met hoge speelwaarde, waar de kinderen fantasievol mee kunnen spelen en dat afgestemd is op hun leeftijd. Dit mede dankzij hun designers en spellenredacteuren die zich laten inspireren door de natuur of door mensen, op reis of thuis. Het houten speelgoed wordt voor het grootste gedeelte geproduceerd in Bad Rodach, Duitsland. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt is afkomstig uit duurzaam bosbeheer! 

 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews