• All products are added to your cart.
€32,95
Hape Pallina
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Hape Pallina

Pallina is een duurzaam kinderspel, gemaakt uit bamboe hout. Het is een ecologisch design, dat met respect voor het milieu tot stand gekomen is.

Het spel Pallina bestaat uit een grote houten korf van 24 x 24 x 32 cm, 20 bamboe staafjes en 16 houten balletjes in 4 verschillende kleuren, een basis en een handleiding.

In het spel Pallina mogen de spelers om de beurt een staafje van hun eigen kleur uit de korf trekken. De bedoeling is om de balletjes van de tegenstander(s) te laten vallen. De winnaar is de speler die het laatste balletje boven in de korf kan houden.

Afmetingen omdoos: 32 x 24 x 24 cm

Vanaf 3 jaar

Hape Toys is een van's werelds grootste producenten van speelgoed gemaakt van duurzame materialen. Het speelgoed van Hape is creatief ontworpen en eco-vriendelijk. Al het speelgoed is van de hoogste kwaliteit en veiligheid. In het prachtige assortiment houten speelgoed van Hape vind je een uitgebreide lijn educatief babyspeelgoed, houten muziekinstrumenten, alles voor in het poppenhuis en uiteraard de bekende Quadrilla knikkerbanen.

 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews