• All products are added to your cart.

Jeune Premier It Bag Mini Posh Parrots

€63,90
Jeune Premier It Bag Mini Posh Parrots
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Jeune Premier It Bag Mini Posh Parrots

Een boekentas kiezen wordt een wonderlijke gebeurtenis met de nieuwe mini boekentassenreeks van Jeune Premier!

Van de Mini It Bag Posh Parrots boekentas krijgt je een instant positief gevoel! Op de lichtblauwe boekentas zie je verschillende kleurrijke parkieten met of zonder paraplu of strik. Het zilverkleurig similileder past perfect bij de vrolijke kleurtjes van de parkieten en de blauwe achtergrond met visgraatmotief.

Als extraatje kan je een leuke bijgeleverde (herkenbare) strik aan de boekentas bevestigen door middel van een drukknop.

Naast het oogstrelend ontwerp kan je er bij Jeune Premier prat op gaan dat het om een super degelijke boekentas gaat met de nodige ergonomische applicaties zoals verstelbare, stevige schouderriemen en een zacht rugkussen. De boekentas is gemakkelijk te openen en sluiten dankzij de kindvriendelijke druksluiting. De boekentas biedt in het hoofdvak voldoende ruimte voor onder andere brood- en koekjesdoos, drinkfles, knuffel en het heen-en-weer mapje. Het canvas is 100% waterafstotend, de zilverkleurige applicaties zijn gemaakt van hoogstaand simili eco-leder. Binnenin kan je je naam en andere gegevens neerpennen op een daartoe bestemd label. Achteraan op de boekentas staat 'don't grow up'.

Een bijzondere boekentas voor bijzondere meisjes en jongens die naar de opvang, crèche of naar school gaan.

Afmetingen: 30,5 x 10 x 25 cm

Jeune Premier is een Belgisch merk van schooltassen en accessoires. Het is ontstaan uit persoonlijke noodzaak; de oudste zoon van Hélène Fransen ging weldra naar het eerste kleuterklasje maar ze vond geen perfecte boekentas die zowel zij en haar zoontje mooi en ergonomisch vonden. Hélène maakte prompt zelf een boekentas en niet veel later startte zij samen met haar man een eigen boekentassenlijn op onder de naam Jeune Premier. 

 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews