• All products are added to your cart.

Suck UK Blue Sunjar Led Night Light

€24,95
Suck UK Blue Sunjar Led Night Light
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Suck UK Blue Sunjar Led Night Light

Deze "Sun Jar Zonne-energie lamp" van Suck UK in een matte glazen pot is een perfect tuinlicht of een prachtig eenvoudig nachtlampje voor een slaapkamer. Sun Jar is super mobiel en ideaal voor binnen en buiten vanwege het draadloze en oplaadbare karakter. 

Er zijn geen zichtbare bedieningselementen aanwezig. Een lichtsensor schakelt automatisch in en uit wanneer het donker wordt. De Sun Jar MOET in het DONKER staan om op te lichten!

In de pot bevindt zich een efficiënte zonnecel, een oplaadbare batterij ( 1 x AA oplaadbare batterij meegeleverd ) en een LED-lampje. Het lampje blijft tot vijf uur branden wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Een zonnepaneel laadt de batterij overdag op. De Sun Jar werkt het beste in direct zonlicht, buiten of op een zonnige venstertablet.

Vooraleer te gebruiken heeft de batterij zon nodig om volledig op te laden. Laat enkele uren buiten in direct zonlicht staan!

Bij bewolkte omstandigheden raden we aan om een paar dagen op te laden en zal de Sun Jar minder lang branden, of helemaal niet oplichten. Als er niet voldoende zonlicht is, kunt u de batterij verwijderen en opladen in een normale batterijlader.

Na veel opladingen verliezen de oplaadbare batterijen de mogelijkheid om energie op te slaan. Vervang het door een standaard AA-oplaadbare batterij. Gebruik nooit een niet-oplaadbare batterij!

Na lange tijd buiten kan er binnenin condensatie ontstaan. Dit zal de Sun Jar niet beschadigen! U kan het deksel openen, en binnenin met een propere doek droog maken.

Afmetingen Sun Jar Led Night Light: 16 x 10,5 cm

Instructies worden meegeleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews